Acné is de meest voorkomende huidziekte onder jongeren. Pustels, papels, gesloten en open mee-eters zijn bij acne kenmerkend. Het begint veelal met mee-eters en later worden het ontstekingen. Bij een hevige vorm van acné kunnen onderhuidse ontstekingen ontstaan, die na genezing lelijke littekens achterlaten. Deze komen voornamelijk in het gezicht, de borst en op de rug voor. Met onze acné behandeling in Blaricum helpen wij u van uw acné af. Wanneer u bij RL Total Cosmetics komt voor een acne behandeling in Blaricum, dan starten wij met een gesprek om een gericht behandelplan op te stellen.

Voor een acne behandeling in  Blaricum bent u bij ons verzekerd van:

  • Één adres voor al uw wensen op het gebied van huid- en lichaams verzorging;
  • Diverse behandelingen, voor zowel jong als oud, vrouwen en mannen;
  • Wij bieden u een generieke behandeling voor elk type huid;
  • Wij werken met diverse kwaliteitsproducten voor een optimaal resultaat;
  • Regelmatig hebben wij leuke en interessante acties.

Wilt u direct een afspraak inplannen voor een acne behandeling in Blaricum? Of heeft u nog vragen over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met RL Total Cosmetics opnemen via het contactformulier, ook kunt u bellen naar 035 – 538 96 49.

U vindt ons aan de Dorpsstraat 6a in Blaricum. Onze openingstijden vindt u op de contactpagina van de website.

Werkwijze bij een acne behandeling in Blaricum

Vooraf aan de acne behandeling zal er een gericht behandelplan worden opgesteld waarbij de specialist een voorzichtige indicatie zal geven over het noodzakelijk aantal behandelingen. Het is niet noodzakelijk om voorzorgsmaatregelen te treffen. Wel is het belangrijk gedurende de behandelingsperiode niet zelf aan puistjes te pulken of deze zelf weg te halen. Hierbij kan de huid onnodig beschadigd raken wat weer resulteert in een langer herstelproces en eventueel aanmaak van littekens.

Wilt u meer weten over de werkwijze van een acne behandeling in Blaricum? Neem dan contact met ons op en bel  035 – 538 96 49.

RL Total Cosmetics

RL Total Cosmetics biedt een generieke methode voor elk type huid. Bij elke klant wordt een huidanalyse afgenomen en gericht behandelplan opgesteld. Door middel van deze huidanalyse worden de te verbeteren punten in kaart gebracht, het bespreken van een gericht behandelplan, en komen mogelijkheden en onmogelijkheden aan de orde. De behandeling in ons instituut krijgt een optimaal resultaat als de door ons geadviseerde producten ook thuis volgens voorschrift gebruikt worden.