Bent u op zoek naar een adres voor bindweefselmassage in Blaricum? Dan bent u bij RL Total Cosmetics aan het juiste adres. Bij RL Total Cosmetics geven wij u graag wat meer informatie over bindweefsel en een massage daarvan.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Goed bindweefsel bestaat uit collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit en daardoor wordt de huid slapper en krijgt rimpels.

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Dit werkt celvernieuwend, de huid ziet er steviger en stralender uit. Bindweefselmassage, bij ons in Blaricum, is goed voor iedereen die voor huidverbetering wil gaan! Het is namelijk een goede manier om de huidconditie te verbeteren en is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

Bij welke behandeling dan ook, ook bij een bindweefselmassage, bij RL Total Cosmetics in Blaricum bent u verzekerd van:

  • Één adres voor al uw wensen op het gebied van huid- en lichaams verzorging;
  • Diverse behandelingen, voor zowel jong als oud, vrouwen en mannen;
  • Wij bieden u een generieke behandeling voor elk type huid;
  • Wij werken met diverse kwaliteitsproducten voor een optimaal resultaat;
  • Regelmatig hebben wij leuke en interessante acties.

Wilt u meer weten over de bindweefselmassage in Blaricum of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met RL Total Cosmetics op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt daarnaast ook bellen naar ons. Ons telefoon nummer is 035 – 538 96 49.

U vindt RL Total Cosmetics aan de Dorpsstraat 6a in Blaricum. Onze openingstijden vindt u op de contactpagina van de website.

De overige behandelingen bij RL Total Cosmetics naast bindweefselmassage in Blaricum

RL Total Cosmetics biedt een generieke methode voor elk type huid. Bij elke klant wordt een huidanalyse afgenomen en een gericht behandelplan opgesteld. Door middel van deze huidanalyse worden de te verbeteren punten in kaart gebracht, het bespreken van een gericht behandelplan, en komen mogelijkheden en onmogelijkheden aan de orde. De behandeling in ons instituut krijgt een optimaal resultaat als de door ons geadviseerde kwaliteitsproducten ook thuis gebruikt worden.

De klanten van RL Total Cosmetics zijn voornamelijk zelfstandige vrouwen, die er graag goed uit willen blijven zien. Voor de rijpere vrouw zijn speciale behandelingen ontwikkeld zoals bijvoorbeeld mesotherapie en bindweefselmassage. Daarnaast richt RL Total Cosmetics zich op jonge mensen met onder andere een breed aanbod van acne-behandelingen. Voor de mannelijke cliënt zijn er ook speciale behandelingen.

Behandeling in ons instituut krijgt een optimaal resultaat als de door ons geadviseerde producten ook thuis conform voorschrift gebruikt worden. Op onze website hebben wij dan ook aangegeven welke producten wij u adviseren om te gebruiken bij de behandelingen van RL Total Cosmetics. Wij leveren producten van de merken: Decléor, Lady Esther, O.P.I., Royal Effem, Filorga en Revitalash.