Bent u op zoek naar een schoonheidssalon waar u terecht kunt voor definitief ontharen in Blaricum? Dan bent u bij RL Total Cosmetics aan het juiste adres. In onze schoonheidssalon hebben wij diverse behandelingen, waar onder ook definitief ontharen. Wij zijn bij RL Total Cosmetics gespecialiseerd in definitief ontharen en hebben voor elke situatie de meest geschikte behandeling. Één methode, die voor alle huidtypen en haarkleuren optimaal is, bestaat immers niet. Huidkleur, haarkleur, haardikte en diepte van de haarfollikel zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de behandelmethode.

Als u kiest voor RL Total Cosmetics bent u verzekerd van diverse voordelen, waaronder ook de volgende:

  • Één adres voor al uw wensen op het gebied van huid- en lichaams verzorging;
  • Diverse behandelingen, voor zowel jong als oud, vrouwen en mannen;
  • Wij bieden u een generieke behandeling voor elk type huid;
  • Voor een optimaal resultaat werken wij met diverse kwaliteitsproducten;
  • Regelmatig hebben wij leuke en interessante acties.

Wilt u meer weten over onze behandeling definitief ontharen in Blaricum? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 035 – 538 96 49.

RL Total Cosmetics is gevestigd aan de Dorpsstraat 6a in Blaricum. Onze openingstijden vindt u op de contactpagina van de website.

Definitief – electrisch – ontharen in Blaricum

Er zijn verschillende behandelmethoden om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Zoals reeds eerder aangegeven, is er niet een methode, die voor elke situatie optimaal is. Voor iedere huidkleur, haarkleur, haardikte en diepte van de haarfollikel is wel een andere behandelmethode nodig. RL Total Cosmetics is gespecialiseerd in definitief ontharen in onze salon in Blaricum. Doordat wij de kennis, kunde en ervaring in huis hebben kunnen wij voor elke situatie de meest geschikte behandeling verzorgen.

Voor elke vorm van definitief ontharen geldt dat er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haargroei definitief te verwijderen. De reden hiervan is, is dat de haren alleen in de groeifase verwijderd kunnen worden. Daarnaast is het ook zo dat niet alle haren zich tegelijk in de groeifase bevinden. Tot slot heeft het aantal behandelingen ook te maken met de haarkleur, haartype, huidskleur, hormoonhuishouding en de plaats op het lichaam. De kwaliteit van de behandelmethode heeft zelfs ook nog invloed op het aantal benodigde behandelingen.

Behandelingen bij RL Total Cosmetics

Naast definitief ontharen in Blaricum bieden wij ook vele andere behandelingen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor pedicure, manicure, permanente make up, bindweefselmassage, et cetera. Op de website vindt u – bijna – alle behandelingen terug uit onze salon. Wilt u meer weten over een bepaalde behandeling? Neem dan contact met ons op. Bel naar 035 – 538 96 49. Wij informeren u graag over onze behandelingen, specialisaties en producten.