Heeft u problemen met uw voeten? Problemen als ingegroeide nagel(s) of een kalknagel? Heeft u pijnlijke voeten? Dan bent u bij RL Total Cosmetics aan het juiste adres als pedicure in Blaricum. Wij behandelen tijdens onze pedicure consulten problemen, likdoorns, eelt, ingroeiende nagels, kalknagels,  schimmel nagels enzovoorts op een professionele manier. Wij bieden u als pedicure in Blaricum als klant betaalbare behandelingen voor het basisonderhoud van uw voeten.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor pedicure behandelingen, zijn wij ook een manicure salon in Blaricum. Voor welke type behandeling u dan ook kiest, bij Manicure Salon Blaricum bent u dan ook verzekerd van vele voordelen die wij ook u kunnen bieden:

  • Één adres voor al uw wensen op het gebied van huid- en lichaams verzorging;
  • Diverse behandelingen, voor zowel jong als oud, vrouwen en mannen;
  • Wij bieden u een generieke behandeling voor elk type huid;
  • Voor een optimaal resultaat werken wij met diverse kwaliteitsproducten;
  • Regelmatig hebben wij leuke en interessante acties.

Wilt u meer weten over onze behandelingen als pedicure in Blaricum? Of heeft u specifieke vragen over manicure salon, die wij tevens zijn? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 035 – 538 96 49.

Onze pedicure in Blaricum vindt u aan de Dorpsstraat 6a. Onze openingstijden vindt u op de contactpagina van de website.

Diverse producten van onze nagelsalon in Blaricum

De hand-/ en nagelverzorgingsproducten van O.P.I. zijn nu ook verkrijgbaar bij RL Total Cosmetics. Onze nagelstylisten met een gedegen opleiding werken graag met deze professionele nagelproducten. Voor elke gelegenheid is er een OPI Color Treatment die daar op aansluit. We hebben alle unieke eigenschappen op een rijtje gezet om ook u  te helpen bij uw keuze.

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten en bieden een geweldige glans!

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee u nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

Uw nagelsalon en pedicure in Blaricum in één.

Bij RL Total Cosmetics bent u voor bijna alle behandelingen aan het juiste adres. Onze behandelaars zijn gediplomeerd, gespecialiseerd en in het bezit van een  eigen AGB code. U kunt de behandeling mogelijk rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. Wilt u meer weten of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op – via het contactformulier of telefonisch: 035 – 538 96 49.